CAS CL5200P

 A CAS CL5000J típusú mérlegét nagyáruházak, élelmiszerboltok, zöldségesek, húsboltok és minden olyan vállalkozás számára ajánljuk, ahol a termékek súlyának pontos ismerete és a vevők gyors kiszolgálása alapvető fontosságú. A koreai cég csúcsmodellje a vásárlást és az értékesítést egyaránt segítheti, mivel az áruházak önkiszolgáló módon üzemelő részlegeiben éppúgy használható, mint azokban az üzletekben, ahol az eladók előre csomagolják a frissárut.
 

A termékek árát akár euróban is megmutató CAS modell memóriájába 6000 árucikk és 1000 összetevő programozható. A mérleg 15 kg-ig szinte grammra pontosan mutatja meg a termékek súlyát, rendelkezik "tára" funkcióval, a nagyméretű és jól olvasható LCD kijelzője pedig az összes lényeges információ mellett reklámüzenetek megjelenítésére is alkalmas.

A készülékkel a lemért termékek nevét, súlyát, vonalkódját és egyéb jellemzőit egyaránt tartalmazó, testre szabható matricákat is létrehozhat. A címkéket egy csendes és gyors hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony, a papírkazettája pedig könnyen cserélhető. A mérleghez ráadásul ajándékba adunk egy olyan, matricák és billentyűzet kiosztások tervezésére és gyűjtők programozására is használható szoftvert, melynek a kezelése könnyen elsajátítható.
 

Ez a megbízható és intelligens mérleg a soros vagy az ethernet portján keresztül, az áruházi számítógépes rendszerekkel és a pénztárgépekkel egyaránt összeköthető, de önállóan is képes a részletes forgalmi jelentések elkészítésére. A készülék hosszú élettartalmát rozsdamentes acélból készült tálcája és vízálló fóliabillentyűzete garantálja.

JELLEMZŐK:
- Memória kapacitás: 6.000 PLU és 1.000 alapanyag
- Gyors gombok (direkt PLU) 144 [72 gyors gomb x 2 (shift gomb lenyomásával)]
- Méréshatár/ pontosság 6kg/ 2g, 15kg/ 5g
- Nyomtató: nagy sebességű hőnyomtató (75 mm/mp), kazettás típusú papír befűzés
- Vonalkód nyomtatás: támogatott típusok: UPS, EAN13, EAN13A5, I2of5,
  CODE128, CODE39, CODE93, CODABAR, MSI/PLESSEY, IATA2of5
- Címke formátum: 40 sablon (előprogramozott és programozható címke)
- PC-s címketervező program
- Egyéb funkciók és paraméterek
- 5 grafikus kép címkénként
- Kimutatások: X1/X2, Z1/Z2, mérleg, PLU, egyéb PLU, gyűjtőnkénti-, óránkénti-, eladónkénti forgalmi jelentés
- Hálózatba köthető (LAN)
- Méretek (Szél.*Hossz*Mag. mm): (tornyos) 410 x 480 x 535, tálca méret: 384 x 248
- Súly: (tornyos) 11,5 kg

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:
kereskedelmi egységek, előcsomagolás, önkiszolgáló részlegek

Bruttó ára: 273.050.- FT