Sam4s NR-300

Az NR-300 a Sam4s legújabb modellje. Válassza ezt a készüléket, ha egy nagy tudású és felhasználóbarát pénztárgépet keres, mivel...

Stílusos
Minden kereskedő számára fontos, hogy üzlete jó benyomást keltsen. Az elegáns, letisztult forma, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható NR-300 segíteni fogja ebben.

Megkönnyíti a kezelését
Az NR-300 kezelése rendkívül rövid idő alatt elsajátítható. Ha mégis bizonytalan egy funkció használatában, a készülékkel bármikor kinyomtathatja kézikönyvünk megfelelő fejezetét, amely világosan elmagyarázza a teendőket.

Jól olvasható, Lagúna-kék kijelzőkkel van felszerelve
A Sam4s modellje sok régebbi pénztárgéppel szemben képes a magyar ABC összes betűjének a megjelenítésére. Élénk színű kijelzőire értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzeneteket ír ki, amikor pedig éppen nem használja a készüléket, reklámszövegeket is futtathat rajtuk.

Gyorsan ad blokkokat
Az NR-300 egy nagy sebességű hőnyomtatóval készíti a nyugtákat, melyben a papír egyetlen mozdulattal cserélhető; csak bele kell tennie az új tekercset és már folytathatja is a munkát.

Ergonomikus kezelőfelülettel rendelkezik
A legújabb Sam4s pénztárgép billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható. A készülék „kristálygombjai” nem csak divatosak, tartósak is; az áttetsző műanyag tömbökbe épített feliratok sohasem kopnak le.

Vonalkódolvasóval is használható
A készülékkel (egy szkenner csatlakoztatása után) vonalkódok alapján is értékesítheti termékeit, a forgalmi adatait pedig egy USB-kulcs segítségével könnyedén elmentheti a pénztárgépről a számítógépére. Az NR-300 ráadásul szinte bármilyen kasszafiók  irányítására alkalmas.

TULAJDONSÁGOK:
- A forgalmi adatait számítógépre is mentheti
- Vonalkódolvasóval is használható
- A tekercs könnyedén cserélhető benne
- Képes az eurós fizetések kezelésére valamint a kerekítésre
- Akár 1200 árucikk adatait tárolja, 8 gyűjtő alkalmazását támogatja és 30 pénztáros is
  használhatja saját azonosítóval
- Szinte bármilyen kasszafiók kinyitható a segítségével
- Kijelzője a magyar ABC betűit is kezeli

Bruttó ára: 149.225.- Ft + a beüzemelés díja